Radionica: Kako da upravljate samosabotažom i ostvarite svoje ciljeve

Sigurno ste se mnogo puta zapitali zašto ne uspevate da se držite plana i ostvarite nešto što vam je važno. Ili ste sebi postavili pitanje kako to da baš vi imate šefa koji vas iritira u toj meri da se ujutro jedva naterate da odete na posao.

Ako želite povišicu, od vas zahtevaju da poboljšate svoj engleski ili da položite ispit za neki međunarodni sertifikat, ali vi jednostavno nemate vremena za to.

Prestali ste da idete na plivanje i počeli ste da gledate serije svako veče, iako tvrdite da vam je zdravlje na prvom mestu. Duže od 2 godine planirate da započnete sopstveni posao, ali okolnosti vam nikako ne idu na ruku.

Ako ste čitajući ove redove pomislili da je vama još gore ili se i sami osećate kao da se vrtite u krugu iz kojeg nikako ne uspevate da izađete, verovatno su vam dobro poznate posledice samosabotaže. Iako vam često deluje da vašim životom upravljaju nepovoljne okolnosti i da zato ne uspevate da ostvarite ništa od svega što želite za sebe, vreme je da se suočite sa vlastitim otporima i blokadama.

Za učešće na radionici možete da se prijavite do 10.12.2020. godine

Dobra vest jeste da je moguće „razmontirati“ taj složeni mehanizam samosabotaže. U svom dugogodišnjem radu s ljudima primetila sam da postoji nešto što nas sve povezuje: unutrašnji otpori i blokade. Samosabotaža. Obrasci u razmišljanju, emocijama i ponašanju koje na destruktivan način utiču na naš život.

Tragajući za rešenjima za svoje klijente i sebe, puno toga sam isprobala, naučila i primenila. Suština mog pristupa je u tome da naučite da upravljate samosabotažom, korak po korak. Od tačke u kojoj prepoznajete i dobro razumete šta se zapravo događa, krećete se po WordPlay mapi do tačke u kojoj vi upravljate svojim otporima i blokadama, umesto da one upravljaju vama.

Upravo će to što sam vam sada opisala biti program radionice koju ću održati 12. decembra. Informacije i alate koje dobijete na radionici moći ćete da primenite istog dana. Iskustveno ćete proći kroz vežbe u paru koje će vam omogućiti da praktično radite na smanjivanju uticaja svojih unutrašnjih otpora.

Sada imate priliku da radite na programiranju svojih ciljeva i napravite akcioni plan koji će uključivati i upravljanje samosabotažom.

Vaš trener:

Nataša Vukmirović, trener, konsultant i profesionalni coach, sa desetogodišnjim iskustvom u radu sa organizacijama i liderima u civilnom, privatnom i javnom sektoru. Autorka metoda WordPlay po kojem kreira radionice i treninge i uspešno vodi klijente kroz coaching procese koji im omogućavaju da dekonstruišu sistem samosabotaže. Rad sa organizacijama, pojedincima i zajednicama koji bazira na najboljim praksama izvrsnosti omogućava joj da vam pruži vrhunsku podršku u ostvarivanju poslovnih, karijernih i privatnih ciljeva.

WordPlay radionica: Kako da upravljate samosabotažom i ostvarite svoje ciljeve

DATUM I VREME:

12.12.2020.
10.00 – 16.30

MESTO:

Vaš dom
Online – uživo

INVESTICIJA:

67 evra
Uplata na račun

Prijave su otvorene do 10.12.2020. godine. Broj mesta je ograničen.