Coaching PLUS škola

Najbolji način da postanete profesionalni coach

Coaching PLUS škola vam omogućava da naučite ključne coaching veštine koje su vam potrebne da biste uspešno vodili svoju coaching praksu ili radili kao interni coach u organizaciji.

Školu vodi Nataša Vukmirović, trener s dugogodišnjim iskustvom u radu s ljudima, posvećena svom razvoju i kontinuiranom obrazovanju, angažovana kao mentor i podrška drugim profesionalnim coachevima i mentorima u procesu akreditacije.

 

Coaching PLUS je škola u kojoj ćete naučiti profesionalni coaching kroz 5 modula, po programu koji je kreiran po standardima Evropskog saveta za mentorstvo i coaching (EMCC), vodeće međunarodne strukovne organizacije koja je jedan od osnivača Globalne alijanse za coaching i mentorstvo.

 

U COACHING PLUS školi ćete:

 • NAUČITI principe profesionalnog coachinga i pripremiti se za primenu u praksi, podržavajući klijente da dođu do učenja i uvida, da uspešno planiraju i ostvaruju važne ciljeve, efikasno donose odluke i rešavaju probleme
 • PRIMENITI etički pristup i visoke profesionalne standarde u radu s ljudima
 • RAZVITI svih 8 profesionalnih kompetencija po EMCC okviru
 • DOBITI praktičnu obuku kroz učestvovanje u coaching sesijama u 3 uloge (kao coach, coachee i posmatrač) i održavanje sesija s klijentima
 • KORISTITI najefikasnije coaching modele
 • DOBITI podršku da razvijete vlastiti coaching pristup
 • SAZNATI kako da razvijete svoj coaching biznisradite kao interni coach i koristite coaching veštine u vođenju ljudi
 • JAČATI samosvest, istraživati svoje vrednosti, uverenja, verovanja i identitete naučiti da podržavate klijente na isti način
 • EFIKASNO UPRAVLJATI emocijama i voditi sebe i u tome podržavati klijente
 • Kroz superviziranu praksu steći samopouzdanje za rad s klijentima
 • PRIPREMITI SE za sertifikaciju u školi Coaching PLUS i za akreditaciju u Evropskom savetu za mentorstvo i coaching (EMCC)

Nakon završetka škole, bićete spremni za pokretanje svoje coaching prakse i/ili početak rada kao interni coach u organizaciji.
Lideri, menadžeri i preduzetnici će odmah moći da primene coaching veštine u radu s članovima tima i zaposlenima. 

COACHING PLUS škola ukratko:

TRAJANJE: 7 meseci

I MODUL: 3.11.2023. petak (18-21), 4.11. subota (9-17), 5.11. nedelja (9-14)
II MODUL: 24.11.2023. petak (18-21), 25.11. subota (9-17), 26.11. nedelja (9-14)
III MODUL: 15.12.2023. petak (18-21), 16.12. subota (9-17), 17.12. nedelja (9-14)
IV MODUL: 12.1.2024. petak (18-21), 13.1. subota (9-17), 14.1. nedelja (9-14)
V MODUL: 26.1.2024. petak (18-21), 27.1. subota (9-17), 28.1. nedelja (9-14)
GRUPNE SUPERVIZIJE održavaju se u dogovorenim terminima.
PRIPREMA ZA AKREDITACIJU održava se od 7. februara do 8. juna, a individualne sesije se nastavljaju i nakon sertifikacije, u dogovoru s edukantima.
SERTIFIKACIONI MODUL: 18.5.2024. subota (9-17)

MESTO: ZOOM (online uživo)
Napomena: Obavezno prisustvo svim modulima

COACHING PLUS škola je pravi izbor za vas ako:

 • Želite da se na kvalitetan način pripremite za promenu karijere i posao profesionalnog coacha u svojoj privatnoj praksi ili kao interni coach u organizaciji.
 • Već se bavite coachingom i mentorskim radom i želite da pohađate coaching školu, proširite znanja i pripremite se za profesionalnu akreditaciju.
 • Menadžer ste, HR menadžer, vlasnik biznisa, preduzetnik ili lider organizacije i želite da pohađate edukaciju na kojoj ćete naučiti nove tehnike i alate koji vam mogu biti izuzetno korisni u radu sa zaposlenima i klijentima.
 • Razmišljate o novoj stepenici u profesionalnom i ličnom razvoju, želite da povećate ličnu funcionalnost i snalažljivost, da efikasno komunicirate i gradite kvalitetne odnose u poslovnom i privatnom okruženju.

Coaching PLUS je škola koja vas korak po korak vodi ka ostvarenju cilja da postanete profesionalni, međunarodno akreditovani coach.

Akreditacija EMCC je potvrda standarda kvaliteta profesionalnog rada i primene visokih etičkih standarda u radu s klijentima.

CENA: Nakon što se prijavite, dobićete sve informacije o ceni i načinima uplate. Automatski email stići će vam odmah nakon prijavljivanja. Nakon toga, zakazaćemo video poziv da se upoznamo i dogovorimo sve detalje i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Edukacija se održava preko Zooma, interaktivna je i uključuje praktične vežbe u malim grupama i parovima, kao i coaching sesije u ulozi coacha, klijenta i posmatrača.
Škola vam osigurava razvijanje svih kompetencija profesionalnog coacha po EMCC okviru i omogućava vam da stečena znanja odmah primenite u praksi.

PRIJAVITE SE ZA COACHING PLUS ŠKOLU: