Coaching PLUS škola vam omogućava da naučite ključne coaching veštine koje su vam potrebne da biste uspešno vodili svoju coaching praksu ili radili kao interni coach u organizaciji.

Školu vodi Nataša Vukmirović, trener s dugogodišnjim iskustvom u radu s ljudima, posvećena svom razvoju i kontinuiranom obrazovanju, angažovana kao mentor i podrška drugim profesionalnim coachevima i mentorima u procesu akreditacije.

Coaching PLUS je škola u kojoj ćete naučiti profesionalni coaching kroz 6 modula, po programu koji je kreiran po standardima Evropskog saveta za mentorstvo i coaching (EMCC), vodeće međunarodne strukovne organizacije koja je jedan od osnivača Globalne alijanse za coaching i mentorstvo.

 

U COACHING PLUS školi ćete:

 • NAUČITI principe profesionalnog coachinga i pripremiti se za primenu u praksi, podržavajući klijente da dođu do učenja i uvida, da uspešno planiraju i ostvaruju važne ciljeve, efikasno donose odluke i rešavaju probleme
 • PRIMENITI etički pristup i visoke profesionalne standarde u radu s ljudima
 • RAZVITI svih 8 profesionalnih kompetencija po EMCC okviru
 • DOBITI praktičnu obuku kroz učestvovanje u coaching sesijama u 3 uloge (kao coach, coachee i posmatrač) i održavanje sesija s klijentima
 • KORISTITI najefikasnije coaching modele
 • DOBITI podršku da razvijete vlastiti coaching pristup
 • SAZNATI kako da razvijete svoj coaching biznisradite kao interni coach i koristite coaching veštine u vođenju ljudi
 • JAČATI samosvest, istraživati svoje vrednosti, uverenja, verovanja i identitete naučiti da podržavate klijente na isti način
 • EFIKASNO UPRAVLJATI emocijama i voditi sebe i u tome podržavati klijente
 • Kroz superviziranu praksu steći samopouzdanje za rad s klijentima
 • PRIPREMITI SE za sertifikaciju u školi Coaching PLUS i za akreditaciju u Evropskom savetu za mentorstvo i coaching (EMCC)
 • UPOZNATI ljude slične sebi i pronaći nove sagovornike i saradnike

Nakon završetka škole, bićete spremni za pokretanje svoje coaching prakse i/ili početak rada kao interni coach u organizaciji.

COACHING PLUS škola ukratko:

TRAJANJE: 12 meseci

DATUMI ODRŽAVANJA NASTAVE:

I MODUL: 5.4.2024. petak (18-21), 6.4. subota (9-17), 7.4. nedelja (9-14)
II MODUL: 26.4.2024. petak (18-21), 27.4. subota (9-17), 28.4. nedelja (9-14)
III MODUL: 10.5.2024. petak (18-21), 11.5. subota (9-17), 12.5. nedelja (9-14)
IV MODUL: 24.5.2024. petak (18-21), 25.5. subota (9-17), 26.5. nedelja (9-14)
V MODUL:
 7.6.2024. petak (18-21), 8.6. subota (9-17), 9.6. nedelja (9-14)
VI MODUL: 12.10.2024. subota (9-17)

PRAKSA, DODATNI RESURSI, PRIPREMA ZA AKREDITACIJU
Održava se od 29.5.2024. do 5.4.2025.
GRUPNE SUPERVIZIJE održavaju se u dogovorenim terminima
INDIVIDUALNE MENTORSKE I SUPERVIZIJSKE SESIJE organizuju se u dogovoru s edukantima

MESTO: ZOOM (online uživo)

Napomena: Obavezno prisustvo svim modulima

COACHING PLUS škola je pravi izbor za vas ako:

 • Želite da se na kvalitetan način pripremite za promenu karijere i posao profesionalnog coacha u svojoj privatnoj praksi ili kao interni coach u organizaciji.
 • Menadžer ste, HR menadžer, vlasnik biznisa, preduzetnik ili lider organizacije i želite da pohađate edukaciju na kojoj ćete naučiti nove tehnike i alate koji vam mogu biti izuzetno korisni u radu sa zaposlenima i klijentima.
 • Razmišljate o novoj stepenici u profesionalnom i ličnom razvoju, želite da povećate ličnu funcionalnost i snalažljivost, da efikasno komunicirate i gradite kvalitetne odnose u poslovnom i privatnom okruženju.
 • Hoćete da imate mogućnost da radite na globalnom tržištu i birate s kim ćete raditi.
 • Važan vam je profesionalni kredibilitet i želite da vas klijenti prepoznaju po stručnom i etičkom pristupu.

Coaching PLUS je škola koja vas korak po korak vodi ka ostvarenju cilja da postanete profesionalni, međunarodno akreditovani coach.

Akreditacija EMCC je potvrda standarda kvaliteta profesionalnog rada i primene visokih etičkih standarda u radu s klijentima.

CENA: Nakon što se prijavite, dobićete sve informacije o ceni i načinima uplate. Automatski email stići će vam odmah nakon prijavljivanja. Nakon toga, zakazaćemo video poziv da se upoznamo i dogovorimo sve detalje i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Edukacija se održava preko Zooma, interaktivna je i uključuje praktične vežbe u malim grupama i parovima, kao i coaching sesije u ulozi coacha, klijenta i posmatrača.
Škola vam osigurava razvijanje svih kompetencija profesionalnog coacha po EMCC okviru i omogućava vam da stečena znanja odmah primenite u praksi.

PRIJAVITE SE ZA COACHING PLUS ŠKOLU: